Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

  Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και καθότι όλοι ψάχνουν να βρουν τι είναι κατάλληλο είτε για τους ίδιους θεώρησα καλό να σας παρουσιάσω το Κέντρο Γερμανικής και Αγγλικής Γλώσσας "ΣΑΚΗ ΤΣΙΑΛΤΖΗ", ελπίζοντας να σας βοηθήσω στην αναζήτησή σας.
  Το Κέντρο Γερμανικής και Αγγλικής Γλώσσας "Τσιαλτζής" ιδρύθηκε το 1991 και στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο επί της Κ.Παλαιολόγου 61, αποτελείται από 5 αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο καθηγητών, γραφείο διευθυντού, άνετους χώρους αναμονής, ειδικό χώρο βιβλιοθήκης, μια αίθουσα υπολογιστών με μόνιμη πρόσβαση για ασκήσεις στο INTERNET και μια αίθουσα HOME CINEMA με...
DVD για προβολή γερμανικών και αγγλικών ταινιών.

Διδάσκουμε 18 χρόνια αποκλειστικά Γερμανικά και Αγγλικά. 

  Σ' ένα χώρο αισθητικά άρτιο. Δεν περιοριζόμαστε στη στεγνή μετάδοση γνώσεων. Ο πολιτισμός οι αντιλήψεις, η νοοτροπία και οι θεσμοί των γερμανόφωνων χωρών πλαισιώνουν τη διδακτική διαδικασία.

Οργανωτικά είμαστε, όπως λέγεται ευρέως, ένα κομμάτι Γερμανίας στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης. 

  Σκοπός του Κέντρου μας είναι η μετάδοση της Γερμανικής και Αγγλικής γλώσσας, κυρίως σε παιδιά , εφήβους, φοιτητές αλλά και σε Στρατιωτικούς, Δημόσιους Υπαλλήλους, Τραπεζικούς κλπ. Από την αρχή της πορείας μου ως καθηγητής γερμανικών ήθελα το μάθημά μου να είναι μια ευχάριστη και παράλληλα αποτελεσματική διαδικασία.
  Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας όπως και εγώ ο ίδιος είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε και να  σπουδάσουμε στην Γερμανία. Έχοντας τα γερμανικά σχολεία ως πρότυπο στο μυαλό μου, δημιούργησα ίσως ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, διατηρώντας το παράλληλα φιλικό και οικογενειακό.
  Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για το πρώτο πτυχίο του Ινστιτούτου Γκαίτε (ZERTIFIKAT B1) σε 2,5-3 χρόνια και για το δεύτερο πτυχίο (MITTELSTUFE C1) σε 1,5-2 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως σε 3-4 μόνο χρόνια ένας μαθητής μας αποκτά το δεύτερο πτυχίο του Ινστιτούτου Γκαίτε όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα διεκδικεί σε ένα πολύγλωσσο φροντιστήριο μόλις το πρώτο του πτυχίο και αναγκάζεται να σταματήσει γιατί τον "πνίγουν" οι σχολικές υποχρεώσεις.
  Αυτό που σίγουρα μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ο συνδυασμός γνώσης, πολύχρονης πείρας και μοναδικής οργάνωσης. Σε εμάς η διδασκαλία της γερμανικής και αγγλικής γλώσσας είναι εξειδίκευση. Απόδειξη αυτού είναι οι εκατοντάδες επιτυχόντες μας. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα. Δεν μας εμπιστεύτηκαν τυχαία.
  Σας προσκαλούμε να έρθετε να προγραμματίσουμε μαζί τις σπουδές σας στα γερμανικά και τα αγγλικά σύμφωνα με την ηλικία, το επίπεδο και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις.

Με εκτίμηση
Καθηγητής Γερμανικών και Διευθυντής Σπουδών
Σάκης Τσιαλτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου